Handelsbetingelser

Gældende fra: 1. februar 2023

 

Med dit køb af onlinekurser hos sarahkenter.com accepterer du de vilkår og betingelser, som er beskrevet herunder.

___

 

Sikker E-handel:

Når du køber et online kursus hos sarahkenter.com, så er transaktionen af dine kortoplysninger sikret gennem Stripe betalingsløsning (https://stripe.com/en-dk)

Sarah Caroline Kenter har ikke adgang til dine kortoplysninger.

 

Refundering:

'Intuitiv Skrivning - 6 ugers online kursus´:

Ønsker du at få dit køb refunderet, skal dette meddeles skriftligt til [email protected] senest 24 timer efter første live Q&A er afholdt. Derefter er det ikke muligt at få købet refunderet. Ved skriftlig henvendelse ang. refundering af køb skal Transaction nummer oplyses. Det står på den kvittering, du modtog pr. email ved dit køb.

 

'Intuitiv Skrivning Online - i dit eget tempo': 

Ønsker du at få dit køb refunderet, skal dette meddeles skriftligt til [email protected] senest 72 timer efter købet. Derefter er det ikke muligt at få købet refunderet. Ved skriftlig henvendelse ang. refundering af køb skal Transaction nummer oplyses. Det står på kvitteringen, som du modtog ved køb. Når dit køb er gået igennem, så ligger Introduktionsvideo og Modul 1 klar til dig. Tre dage efter dit køb (når returneringsretten er udløbet), bliver resten af kurset tilgængeligt.

 

Aflysning og udeblivelse:

Måtte det ske, at Sarah Caroline Kenter p.gr. af sygdom ikke kan møde op til en online Q&A session, så er det ikke refunderingsgrund. Q&A vil blive flyttet til en anden dato. 

Er deltager forhindret i at møde op til online Q&A session på 6 ugers kurset, godtgøres denne ikke.

Er deltager på 'Intuitiv Skrivning - I dit eget tempo' forhindret i at møde op til en aftalt online feedback session, skal dette meddeles senest 12 timer før. Ellers flyttes aftalen ikke til en anden dag. 

 

Retningslinjer ved live online Q&A sessions: 

'Intuitiv Skrivning - 6 ugers kurset':

For at beskytte andre deltageres fortrolighed, må du som deltager på 6 ugers kurset, hverken video- eller lydoptage Q&A sessions.

Ønsker Sarah Caroline Kenter at optage dele af en online Q&A session, så kan det kun gøres, hvis:

  • deltager er oplyst om formålet med optagelsen.
  • deltager har givet skriftligt samtykke til optagelsens formål.

Deltager på 'Intuitiv Skrivning - I dit eget tempo' må ikke videooptage feedback session. Ønsker deltager at lydoptage feedback session, skal dette aftales med Sarah Caroline Kenter på forhånd.

 

Ophavsret:

Deltager må hverken kopiere eller dele kursusmaterialet. 

Sarah Caroline Kenter må ikke offentliggøre deltagers tekster uden skriftlig tilladelse.

 

Disclaimer:

Sarah Caroline Kenter kan ikke holdes ansvarlig for handlinger og beslutninger, truffet af deltager på baggrund af kursusmaterialet.

 

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål angående handelsbetingelserne, så er du velkommen til at skrive til:  [email protected]